O nouă apariție editoriala: Cartea Superscrieri

Cine nu știe încă de Fundația Friends for Friends sau n-a auzit de Bursele și Premiile Superscrieri înseamnă că trăiește într-o grotă, fără conexiune la internet și în acest caz poate fi scuzat (poate).

Ceilalți, probabil că au o idee despre ce fac oamenii de la FFFF și anume schimbarea unor mentalități prin procedee creative. Însă mai multe despre activitățile lor interesante puteți afla chiar de pe site-ul lor.

superscrieri-foto-inaionescu-img-4497-i-fullAnul acesta, dupa mai multe ediții de succes, au reușit să facă o antologie a celor mai bune texte non-fictiune, și au adunat materialele jurnalistice premiate a 22 de participanți ai edițiilor Superscrieri. Astfel, coroborând toate textele ce prezintă bucăți de realitate, au întocmit un best of, mai exact, cartea Superscrieri. Drumul generației noastre.

Lansarea va avea loc mâine, 30 septembrie, ora 19:00, la Art Yourself Gallery, urmând ca mai apoi cartea să fie găsită spre comercializare în rețelele Humanitas și Cărturești. Bonus: Va fi și o expoziție interesantă cu ciornele autorilor. Iar dacă vreți să aflați ceva mai multe despre Fundația Friends For Friends, puteți citi interviul ăsta grozav de pe IQAds.

Sursă foto: iqads.ro

3 gânduri despre „O nouă apariție editoriala: Cartea Superscrieri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s