3+1 Concursuri livrești: află cum poți câștiga cărți

Săptămâna începe în forță pentru cei care-și petrec timpul citind. Editurile, librăriile și site-urile dedicate cărților și-au pus în cap să organizeze concursuri faine cu premii livrești. Până acum am tot scris materiale despre cum poți obține cărți gratuite (vezi aici și aici), însă az am decis că-i momentul să dau exemple concrete. Să purcedem:

UPDATE: Azi a pornit și Hyperliteratura un concurs fain

69 de motive pentru a citi Hypeliteratura

Băieții și fetele faine de la Hypera au lansat în primăvara o cărțulie cu titlu îndrăzneț și la obiect: 69 de motive stupide ca să te apuci de citit. Dacă nu ai apucat încă să o cumperi, o poți câștiga garantat dacă îți inviți 100 de prieteni să dea like pagini de Facebook Hyperliteratura. Dar mai multe detalii ai aici.

Deadline și Revista de Povestiri

Deadline_Adina_Rosetti-668x1024Ți-am spus deja că Revista de Povestiri reîncepe întâlnirile clubului de lectură Pop-up Stories Club și că romanul ce va fi discutat este Deadline, scris de Adina Rosetti. Însă ceea ce nu știai (încă!) este că poți câștiga această carte dacă lași un comentariu aici în care să spui ce te ne/mulțumește în legătură cu timpul tău liber. Ai timp să faci asta până pe 30 septembrie so hurry up!

Ghicește coperta pe Bookaholic

Oamenii faini de la Bookaholic, împreună cu ghidușii de la Cărturești au pus la cale un concurs de ghicitori. Și nu orice fel de concurs, ci unul în care trebuie să ghicești cartea după copertă. Doar că treaba nu-i așa ușoară, deoarece coperta a fost ușor distorsionată. Cu toate acestea, ai la îndemâna ceva indicii, ceea ce face totul să fie mult mai interesant. Așa că, dacă ai învățat ceva până acum de la Poirot, e momentul să o dovedești. Trebușoara asta se ține zilnic, timp de o săptămână și poți începe cu coperta de aici.

Goodread stă de veghe în lanul de secarăde-veghe-in-lanul-de-secara_1_fullsize

Goodreaderii organizează concursuri cu premii în cărți aproape zilnic, însă acesta este cu adevărat interesant. Răspunde pe site la întrebarea „Care a fost cea mai mare nebunie făcută în adolescență?”, iar cel mai curajos răspuns va obține cartea lui Salinger, De veghe în lanul de secară. Poți participa la concurs până vineri, 2 octombrie.

Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s