#3 idei pentru ținute minimaliste (de pe Instagram)

Cred că minimalismul poate fi interpretat de fiecare în moduri total diferite. Astfel, fie că ești pasionat de acest esteticism simplist, fie rezonezi cu ideea de eliminare a cât mai multor lucruri inutile, totul depinde de viziunea și personalitatea proprie.

În ceea ce privește ținutele, am început să adopt acest stil curat de abia în ultimul an, când am observat că mă simt mult mai în largul meu atunci când optez pentru piese vestimentare simple. Prin urmare, mi-am creat ivoluntar un fel de uniformă, fapt ce-mi este de mare ajutor atunci când trebuie să mă îmbrac, pentru că mă ajută să economiesc timp.

Așadar, am optat pentru câteva articole basic, pe care le rotesc.

#1 Rochia albă

Îmi plac liniile simple, dar chiar și așa, caut ca fiecare rochie să aibă un accent interesant, fie că e vorba de un decupaj, fie că are un accesoriu mai aparte etc.

INSPIRAȚIE

#2 Pantalonii Tomboy + pantofi

Mi-a plăcut dintotdeauna să împrumut haine din garderoba lui sau să-mi cumpăr piese vestimentare din segmentul destinat băieților. Asta poate pentru că sunt de părere că pantalonii te ajută să creezi ținute androgine elegante în care te poți simți comod. Și ușor badass. #cojones

 

INSPIRAȚIE

#3 Tricourile albe

Au un aer fresh. În plus, sunt versatile, iar în sezonul cald pică numai bine. De altfel, aleg tricourile de la băieți în general sau, în orice caz, de la branduri axate pe sporturi urbane, pentru că întotdeuna găsesc printuri faine, care mi se potrivesc.

INSPIRAȚIE

Tu ai încercat până acum să abordezi ținute minimaliste? Care sunt piesele tale vestimentare preferate?

2 gânduri despre „#3 idei pentru ținute minimaliste (de pe Instagram)

    1. Eu mi-am gasit random intr-un SH. Si nici macar nu eram convinsa de croi, dar dupa ce i-am probat ma simteam ca un personaj (masculin) din Boardwalk Empire si na…mi-am zis ca astia trebuie sa fie :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s