#31dayswithIancu: un proiect foto pe Instagram

Îmi place fotografia, mi-e drag Iancu, Instagram e platforma de socializare preferată, așa că mi-am zis că pot să îmbin treaba asta într-un proiect foto care să se desfășoare pe Insta.

Astfel, s-a născut ideea #31dayswithIancu. Concret, pentru că am vrut să mă axez mai mult pe foto, pentru că mi-am cam abandonat bătrânul D90 în ultima vreme, am hotărât să-mi iau câinele drept subiect de studiu. Pentru că, nu-i așa, nu prea avea să se smiorcăie că nu arată bine din profil sau că pozele din față îl fac prea gras?

Ce-am învățat până în acest moment?

De la 1 decembrie, am început să postez zilnic câte o fotografie cu Iancu pe contul lui de Instagram. În principiu, credeam că cea mai mare provocare va fi să [re]învăț setările camerei, pentru a o folosi la potențialul ei maxim, însă am pierdut din vedere faptul că am un subiect în mișcare.

Una peste alta, cu toate că proiectul meu e finalizat în proporție de 1/4, iată câteva concluzii:

  • 01 | lumina naturală e în continuare sfântă
  • 02 | backgroundul este important
  • 03 | e dificil să păstrezi o temă/ o paletă de culori
  • 04 | poți să faci câinele să facă și triplu șurub dacă ai Scooby Snacks cu care să-l momești

Ce-am realizat până acum?

Pentru că orice proiect începe cu o idee și se continuă cu un research, am căutat toate conturile Dogs of Instagram din România și am scris primul meu articol despre asta pe Instagramology. Poți citi materialul aici.

Apoi, pentru că echipamentul meu foto este limitat, am început o colaborare cu cei de la F64. Astfel, o parte din fotografiile cu Iancu vor fi făcute niște obiective mai făinuțe. Can’t wait! De asemenea, voi scrie la final un articol pe F64 despre proiectul #31dayswithIancu pe Instagram unde voi da atât detalii tehnice, cât și de atmosferă (de genul- cum alunecă Iancu pe parchet când îl pun să stea în „șezi” pentru o fotografie, și ajunge în „culcat”).

And there is more to come. So stay tuned!

8 gânduri despre „#31dayswithIancu: un proiect foto pe Instagram

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s