Cartea Curajului la Gaudeamus

E așa o nebunie mare zilele astea cu Gaudeamus încât nici nu mai știu unde să-mi întorc privirea. Dar în toată zăpăceala, mi-a atras atenția lansarea Cărții Curajului.

Nu de alta, dar cărțulia asta este semnată de Adina Rosetti- una dintre autoarele care m-au impulsionat să cred în mine și mi-a înfiripat cumva dorința ca în viitor  să scriu cărți pentru copii, și ilustrată de Alexia Udriște, ale cărei artworks le stalkuiesc la greu pe Insta. Hehe, salutări și aici, Alexia! ^_^

Dar ce este atât de interesant la cartea asta?

Editată la Curtea Veche, Cartea Curajului reunește 10 povestioare cu tâlc pentru copii și are la bază situații reale, ale unor oameni obișnuiți, care au fost selectate din aplicația „Culegătorii de curaj” lansată de Piraeus Bank anul trecut.

Așadar, iată un mod atât de simpatic de a le vorbi celor mici despre curaj: cu exemple din realitate, dar cu personaje ilustrate ușor de urmărit, care au un ton naiv și jucăuș și care arată cu lucrurile mari pot fi făcute și de către cei mici.

Nu știu cum ești tu, dar eu sunt cucerită de ideea acestui proiect. Unde mai pui că întreg conceptul este o premieră pentru piața de carte din România.

Astea fiind zise, nu uita să treci mâine, 17 noiembrie, pe la Romexpo, pentru că de la ora 13:30 va începe lansarea propriu-zisă a cărții care, apropo, va fi transmisă live simultan în 15 biblioteci din țară. 

2 gânduri despre „Cartea Curajului la Gaudeamus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s