Nu veți avea ura mea (Giveaway)

În noiembrie 2015, la Bataclan, Paris, în urma atacurilor teroriste, Antoine Leiris își pierde soția, iar Melvin, în vârstă de numai 17 luni, mama.

Deși vestea a zguduit serios universul celor doi, Antoine reușește în timpul ăsta să scrie o scrisoare-manifest, apoi o carte, care au zguduit la rândul lor lumea celor care au le-au citit.

Antoine Leiris, jurnalist de profesie, povestește în aceste câteva pagini despre șocul pierderii celui mai drag om și odată cu aceasta, dezechilibrul natural care s-a instaurat în lipsa celui de-al treilea membru al familiei.

Deși scrisă cât mai curat, simplist și fără exagerări, cartea te cam izbește în moalele capului și e dificil să nu te afecteze din punct de vedere emoțional. Chiar și eu, care sunt o sceptică și am judecat în sinea mea ideea de a povesti despre ceva atât de intim unei lumi întregi, după cum am scris și aici, nu am putut să nu mă las cuprinsă de valul de durere din fiecare pagină.

Cartea poate fi găsită aici:

Nemira.ro | Elefant.ro | Libris.ro

Giveaway

Știi deja de conceptul Citesc și dau mai departe. Tu trebuie să îmi lași un comentariu la postarea de pe Facebook (aici) în care să îmi spui care e motivul pentru care îți dorești cartea de față, iar eu ți-o trimit.

Deadline: 27 noiembrie, 23:59.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s