Și eu ce mănânc la film?

Am fost multă vreme regina haosului. De fapt, pentru că un timp atât de îndelungat am avut un program zapacit, încă mai am și acum zile în care tind să fiu dezorganizată și uitucă.

Însă, de când mă concentrez pe a avea o viața echilibrată din toate punctele de vedere, lucrurile s-au îmbunătățit constant. Spre exemplu, în ceea ce privește alimentația, s-au cam dus zilele alea în care mâncam toată ziua pungi întregi de chipsuri și ronțăiam non-stop tot ce găseam prin frigider, din simplul motiv că erau pe acolo, nu că-mi era neapărat foame.

Dar să ne înțelegeam, nu am făcut asta pentru că voiam să slăbesc, ci pentru că îmi place să dețin controlul. Iar când dădeam iama în bucătărie, trust me, eram o altă persoană.

Așadar, am renunțat să consum în exces alimente procesate. Primul pas a fost ca atunci când fac piața să nu mai pun în coș toate „minunățiile Pământului”, ci să adaug în schimb fructe proaspete sau confiate.

Lucrurile au decurs foarte bine și chiar am observat că de când sunt mai atentă la ceea ce mănânc și caut produse cât mai naturale, nici pofta de junk food nu mai e la fel de mare. În schimb, am descoperit că nevoia de chipsuri & Co se resimte de fiecare dată când mă uit la filme sau seriale. Mda, eu și câinele lui Pavlov.

Și eu ce mânânc la film?

Am încercat cu fructe. Ba cu un măr, ba cu o nectarină. Hai și un fresh de grepfruit și un castron de cireșe, dar parcă nu avea haz. Așa că am aruncat un ochi pe Vegis, pentru că m-am gândit că acolo găsesc ceva să mă astâmpăr. În fond, tot de acolo am și pulberea de iarbă de grâu pe care o consum zilnic.

Poate asta…?

Am găsit batoanele astea de la Roobar care, pe lângă faptul că au un amabalaj așa simpatic, sunt raw organice și au ingrediente delicioase: caju, chia, curmale, migdale, nucă de cocos sau cacao, în funcție de sortimentul ales.

Altceva ce m-ar mai tenta, pe lângă batoanele de la Pulsin cu ciocolată, ar fi merișoarele. Îmi plac foarte mult și obișnuiam să le consum și-n trecut când făceam maraton de seriale. Deci, ar cam fi cazul să-mi reînoiesc stocul de ronțăieli sănătoase

De altfel, cred că și gustările sănătoase de la Solaris ar face echipă cu mine și filmele. Mixul de migdale, merișoare, caju și semințe de pin este delicios. De altfel, acestea vor fi bune și pentru micul dejun, la fel ca rondelele din grâu expandat. Știu că unii nu sunt fani, dar mie îmi plac atât simple, cât și cu gem de caise sau cremă de ciocolată și banane. Uh-la-la!

 

Și pentru că am pomenit de ciocolată, aș merge pe acest unt de cacao. S-ar potrivi la țanc cu rondelele, dar și cu biscuiții digestivi. Iar în loc de cola, apa de cocos o să-și facă treaba. Mai bine chiar.

No, cam asta ar fi. Hai că mai am câteva episoade și termin ultimul sezon din HIMYM. Urează-mi spor la crănțănit sănătos.

2 gânduri despre „Și eu ce mănânc la film?

  1. Hm, eu am problema cu ronţăitul atunci când scriu ^•^ De ex, acum mai am un pic şi dau gata un castronel de cireşe 🙂
    Anyway, îmi sunt familiare batoanele Pulsin, sunt delicioase şi săţioase iar ce mă tentează cel mai tare din lista ta este untul de cacao. Spor la ronţăit sănătos şi vizionare plăcută :*

    1. Eu nu prea pot să scriu și să mănânc, pentru că am nevoie de ambele mâini. Și mă enervează că devin înceată și mai puțin productivă. Dar mna, fiecare cu plăcerile lui. ^_^

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s