2 magazine online cu produse naturale pe care le recomand

De ceva vreme am început să pun tot mai mult accentul pe produsele naturale, fie că sunt cosmetice, fie alimentare. Așadar, după ce mi-am făcut research-ul, am descoperit câteva site-uri ce se definesc prin elemente cheie precum: atenția față de mediul înconjurător, cruelty-free, bio, natural, fără parabeni, arome, coloranți sau alte ingrediente sintetice. Pe scurt, e vorba despre magazinele online ce au produse în armonie cu natura, ceea ce pentru mine reprezintă un criteriu esențial.

Bioki.ro

Magazinul Bioki l-am descoperit abia recent, însă am încercat până acum vreo trei produse de îngrijire care au intrat imediat în rutina zilnică. Mai exact:

 

  • un balsam de buze Endea din ingrediente 100% naturale
  • un balsam de păr  tip spray cu citrice și nucă de cocos de la Urtekram
  • o loțiune de curățare cu citrice și uleiuri esențiale din gama Evolve

Însă o descriere mai vastă a acestora am făcut în materialul cu sfaturi pentru călătorii cu bagaj redus.

Vegis.ro

La cei de la Vegis mi-a plăcut foarte tare faptul că au și categorii cu suplimente și produse alimentare. Așadar, veganii sau cei care îți doresc să aibă o dietă echilibrată pot găsi o varietate de ingrediente: de la suc sau pastă de roșii la tot soiul de dulcețuri, lapte de cocos, tahini sau alge.

Pe lângă asta, au și produse de îngrijire pentru animale. De fapt, de ceva vreme Iancu e spălăcit cu un șampon natural de care sunt foarte mulțumită. Am scris despre asta aici.

Cât despre produsele încercate- pulberea de iarbă de grâu e unul dintre ingredientele consumate zilnic atât în fresh-uri, cât și în apa simplă sau salate ușoare. Dar am scris despre aici și aici.

Cam acestea ar fi cele două magazine online cu produsele naturale de îngrijire sau alimentare pe care le-am încercat și le recomand. Totuși, pe când îmi făceam research-ul, am mai descoperit  Rangali, V for Verde și Republica Bio. Dar încă n-am ajuns acolo.

UPDATE

Am dat între timp și peste magazinul Eubio.ro. Am testat câteva dintre produse și sunt super încântată de ele. Am scris despre o parte dintre acestea aici.

eubio.ro

Tu mai știi și alte shopuri online? Chiar sunt curioasă de recomandări. Also…stay tuned! Urmează recomandările de branduri românești cu produse 100% naturale. 

2 gânduri despre „2 magazine online cu produse naturale pe care le recomand

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s