Tu ce-ai face pentru…?

Sunt una dintre persoanele care cred cu îndârjire că bogăția nu are deloc de-a face cu lucrurile materiale, ci mai degrabă cu cele spirituale. Iar în categoria din urmă intră experiențele.

Atunci când mă gândesc la experiențe acestea includ mâncarea, cărțile, filmele, călătoriile și nu în ultimul rând festivalurile sau concertele. Nu știu cum sună pentru tine, însă eu de fiecare dată când încerc un preparat culinar cu totul nou, descopăr un oraș în care nu am mai fost, citesc un autor pentru prima dată sau merg la un concert mă simt mai…bogată.

Așadar, în timp, am încetat să mai colecționez tot felul de lucruri care nu-mi folosesc cu adevărat și am devenit mai degrabă o colecționară de arome, idei, vibe pozitiv, adrenalină și momente.

Totuși, indiferent de cât de flower power aș fi, sunt conștientă că și experiențele au prețul lor, prin urmare, un anume capital economic e necesar. Dar am însă certitudinea că atunci când îți dorești ceva foarte mult, găsești de fiecare dată o modalitate (mai ieftină sau chiar gratuită) de a obține.

Prin urmare, odată ce îți fixezi acest mindset, sky is the limit. Ca să îți demonstrez că am dreptate, am făcut un scurt sondaj printre prietenele mele și plecând de la faptul că în vara asta s-au aunțat numeroase evenimente de muzică atât în București cât și în restul țării, le-am adresat următoare întrebare:

diana solomon concert

Am exclus din start ideea de a cumpăra bilet pentru că am vrut să văd ce alternative găsește fiecare. În plus, sunt convinsă că orice pont e binevenit și poate o să ajute mai departe pe cineva. Soooo…

Prima idee

diana solomon

A doua idee

diana solomon

A treia idee

diana solomon

A patra idee

diana solomon

M-am gândit că n-ar fi rău să-mi dau și eu cu părerea din moment ce am pus în practică una dintre idei în trecut. Mai exact, în urmă cu doi ani, la evenimentul Street Heroes organizat la Turbohalle. Îmi amintesc atunci că am trimis un mail organizatorilor în care am atașat un portofoliu cu imagini făcute la concerte și le-am precizat dorința mea de a primi un press pass pentru a fotografia evenimentul.

Faza e că pe atunci nu lucram și nici nu colaboram cu vreo agenție de presă, însă am reușit pe cont propriu să primesc acel badge ce-mi permitea fix locul din fața scenei (care nu era accesibil și pentru restul). În plus, m-a motivat să scot cele mai bune cadre. Uite doar câteva dintre acestea mai jos. Și în caz de te întrebi, în prima fotografie sunt cei de la M.O.P. Hell yeah!

 

BONUS: și mai multe idei

Știi cum e atunci când faci brainstorming și de fiecare dată găsești o mulțime de soluții la lucruri care păreau în primă fază aproape intangibile? Ei bine, cam așa s-a întâmplat și acum, motiv pentru care am vrut să te mai ajut cu câte tipsuri în cazul în care vrei musai să ajungi la un anumit concert în vara asta.

diana solomon

Cât despre ultimul punct, află că poți câștiga două bilete la concertele din 2016, printre care: Electric Castel, Muse, Untold, SummerWell, SpellGround dacă vei cumpăra produsele Activia de băut participante la promoție și vei înscrie numărul bonului fiscal pe site-ul campaniei. De fapt, mai multe detalii legate de condițiile de participare și premii poți afla accesând platforma.

În ceea ce mă privește, sunt foarte curioasă de SpellGround Festival și în mod sigur voi merge în august cu Robert și cu restul găștii (deși mi-e temă cu Iancu al nostru va rămâne acasă). În trecut am mai avut experiența Electric Castle, dar, ce-i drept, acum headlinerii nu mă încântă atât de tare încât să mai bat un drum până în Bonțida. Motiv pentru care evenimentul ce se va desfășura aproape de Capidava îmi face mai mult cu ochiul. În plus, e un festival fresh, iar cum cei de la The Kooks sunt cap de afiș e destul de dificil să spun pas unei astfel de experințe, am I right?

Așadar, dacă te bate și pe tine gândul să bifezi câteva concerte vara asta, poți încerca să pui în practică oricare dintre ideile de mai sus. De altfel, nu uita să-mi spui care a funcționat  sau, și mai bine, poate ai tu alte ponturi. Te bagi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s