Concurs fain pe carturesti.ro + o nouă listă de cumpărături

Cum în București vremea tot ne joacă feste, fiind mai bipolară ca oricând, mă tot gândesc la un loc cu soare, mare și mâncare mediteraneană. Deși nu mă omor după muzica grecească, tot m-aș mai întoarce în Corfu să mânănc souvlaki de la mama lui și să beau lichior de kumquat (fruct pentru care insula grecească e  renumită). Recunosc însă că de data aș spune pas la uzo. Not for me for sure. Yack.

Dacă ești și tu nostalgic după un loc de pe pământ elen, atunci află că poți câștiga o excursie de o săptămână pe o insulă grecească printr-o simplă comandă online pe librăria carturesti.ro în perioada 3 mai- 3 iunie.

diana solomon carturesti

Cum poți participa la concurs

Regulile sunt destul de simple. Trebuie să plasezi o comandă pe site până pe 3 iunie 2016 și să bifezi căsuța de participare la concurs. Partea faină e că nu există vreo limită în ceea ce privește valoarea totală a produselor sau a numărului de comenzi pe care alegi să le efectuezi. Totuși, mai multe detalii cu privire la acest aspect + regulamentul de desfășurare a tombolei găsești AICI.

De reținut totuși că acest concurs este valabil doar pe carturesti.ro, nu și în librăriile fizice. Just to be clear :D.

Ce câștigi

Așa cum am zis mai sus, premiul constă într-o excursie de șapte zile în una dintre insulele Corfu, Creta, Kos sau Zakynthos. Nu știu cum sunt cele din urmă, dar pot garanta pentru Corfu. Dincolo de partea de comerț, vei găsi și o atmosferă autentic mediteraneană, cu mâncare delicioasă, vreme de plajă și peisaje tipice zonei.

Lista mea de cumpărături

Păi dacă tot se pune la bătaie un așa premiu, m-am gândit că n-ar strica să dau și eu o comandă pe site. Sau mai multe. În plus, aveam deja vreme niște produse pe wishlist, așa că mi-am zis de ce nu?

breloccatscutiutadali

Poate o să pară ciudat că nu se regăsesc cărți pe listă, însă am deocamdată biblioteca plină cu titluri care mă așteaptă, așa că am zis să iau o mică pauză. În plus, de pe Cărturești rareori îmi dau comandă de vreo carte. Spre exemplu, ultima oară mi-am luat un vinyl și tot atunci mi-am pus în wishlist chestiunile de mai sus.

Brelocul cu lentilă macro mi se pare foarte util și chiar sunt curioasă cum funcționează, cât despre splitter… Ei bine, îmi place când plec la drum să ascult aceeași muzică împreună cu cel de lângă mine. It’s kinda cute. Iar forma de radio în miniatură cu siguranță face din acest splitter cea mai drăgălașă chestie.

Cutia muzicală mi-a atras atenția nu doar prin aerul ăsta retro, ci și prin prisma melodiei, una dintre (multele) preferatele mele de la Beatles. În plus, i-am pregătit deja un loc lângă vinylul cu trupa. Dacă nu știi despre ce vorbesc, ascultă piesa aici.

Iar ceasul…e speechless. Eu sunt îndrăgostită de geniul nebuno-suprealist al lui Dali și chiar de nu țin eu cont de timp, probabil că aș verifica ora din cinci în cinci minute. Și cred că nici dacă era Persistența memoriei ca fundal nu aș fi fost atât de încântată cum sunt de mustățile daliene.

Tu? Tu ce ți-ai comanda de pe site-ul cărturești.ro?

 

3 gânduri despre „Concurs fain pe carturesti.ro + o nouă listă de cumpărături

    1. Partea proastă e că îl găsești peste tot :)). La intrarea în supermarket te întâmpinau cu pahare de uzo și degeaba încercai să le explici că nu e pe gustul tău, tot trebuie să-l dai pe gât. Brrrr.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s