Despre amintiri…

Experiențele sunt cele care te formează de-a lungul vieții. Uneori le conștientizezi, alteori nu. Dar, câteodată, este lângă tine o persoană care reușeste să imortalizeze momentele importante printr-o fotografie, astfel că în istorie vei reuși mereu să lași o urmă, o amintire.

Iar atunci când vei vei răsfoi prin albumele tale, vei zâmbi blând când îți vei aminti de prima ta bere, primul drum cu trenul, senzația pe care ai avut-o când ai văzut marea sau bucuria cu care urcai pentru prima dată pe munte.

Te vor amuza chiar și gafele și-ți vei aduce aminte și de unele certuri, dar știi că supărările toate au fost șterse pentru că ai pus întotdeauna iubirea pe primul loc.

Dar despre amintiri și cele mai importante momente văzute prin vizorul unei camere foto poți citi și aici. Promit că îți vor smulge cel puțin un zâmbet. No, ham!

Am scris acest articol la provocarea Joker Event Club, agenție de servicii filmare, fotografie, sonorizare și lumini, pentru evenimentul tău.

17 gânduri despre „Despre amintiri…

  1. Vai, am râs la faza cu ”Iancu-nu-ai-voie”, mi-a plăcut mult articolul. E adorabil Iancu, îmi dă curaj pentru când o să mă încumet și eu să-mi iau labradorul ăla la care visez 🙂

    1. hey, missy, multumesc de feedback. eu incurajez pe toata lumea sa isi ia un caine, dar inainte de toate trebuie sa iti dai seama daca ai timp pentru el, pentru ca e nevoie de multa atentie, mai ales cand e pui si isi formeaza obiceiuri ( mai placute sau mai putin placute) :D.

    1. Mulțumesc :))…De fapt, erau mai multe miștouri, dar n-am dat chiar tot din casă :D. Gulerul l-a purtat pentru ca fost operat si iti tot lingea labuta unde fusese cusut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s