Cum mă lungesc la distracție de luni până duminică

Faza e în felul următor, deși nu petrec foarte mult timp în fața televizorului, îl deschid zilnic, pentru că găsesc mereu programe interesante. Și-n plus, am emisiunile mele preferate pe care-mi place să le văd fie lungită pe canapea, cu boluri de popcorn în mână, fie stând turcește pe jos, în timp ce mă joc cu Iancu, dobermanul meu.

De regulă, ziua de o luni o dedic desenelor animate. Așa îmi încep eu diminețile, și, îți vine sau nu să crezi, mereu îmi găsesc o doză de inspirație.

Marți, de cele mai multe ori, privesc meciurile de fotbal. Pentru că am învățat să joc FIFA cu Robert, acum am prins un obicei și din a ne uita împreună la meci. E drept că rareori recunosc chiar toți jucătorii, dar pe Keisuke Honda n-am cum să nu-l reperez din marea de jucători de pe teren.

Miercurea ne hlizim împreună la comediile romantice, iar joia urmăresc cel puțin un documentar. Preferatele mele sunt cele despre actori sau anumite perioade de impact din istorie, dar nu schimb canalul nici dacă dau, a 10a oară peste documentarul despre viața lui Maradona.

Emisiunile de travel și cele despre animale sunt în topul preferințelor mele pentru că: 1. iubesc să văd locuri noi, 2. sunt topită dupa animale. Iar atunci îmi iau ciocolata caldă, un os de ronțăit pentru Iancu (my dog), adopt o poziție cât mai confortabilă și pierd două-trei ore cu ochii ațintiți în fața Tvului, notând noi destinații, ori trucuri de a-mi face câinele să meargă la pas, după caz.

Duminica e despre relaxare și răsfăț. Așa că mă uit la câteva emisiuni culinare, doar ca să mai învăț să fac un dulce și …pentru că Jamie Oliver (de care am prins drag dinainte să fie așa faimos, adică, de mai bine de 12 ani).

Prin urmare, da, mă uit la televizor de luni până duminică, iar acum am văzut și o promoție faină a celor de la UPC. Practic, toți cei care se abonează acum, au o reducere de 50% la abonament + un cadou la alegere (că tot se apropie cu pași repezi perioada darurilor). E vorba de Pachetul Cinema (care mie chiar îmi face cu ochiul) sau de 500 Mbps de net. Iar dacă nu ai văzut încă spotul la Tv, îl găsești și aici.

Până una alta, te las cu un infografic în care explic schematic cum mă lungesc la distracție, în fața televizorului, o săptămâna întreagă. La tine cum stă treaba?

Televizor

3 gânduri despre „Cum mă lungesc la distracție de luni până duminică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s