Fabulafia: lansarea cărții-revistă sau revistei-cărți

Despre Fabulafia am aflat întâmplător de pe Facebook, când o ilustrație mi-a atras numaidecât atenția. Ah, și ce plăcere și bucurie de copil m-au cuprins când am descoperit că există și site, iar în curând se va lansa și revista, care e proaspăt ieșită din cuptor tipar.

Așadar, sâmbătă, de la 11:30, voi fi la Muzeul Lowendal din Piața Gh. Cantacuzino, nr. 1, să văd cu ochii mei minunăția de revistă și să citesc cu setea pasionaților de povești. Ca să nu mai zic ce euforie mă va cuprinde când voi da peste ilustrațiile mirobolante ale unor oameni pe care îi știu de multă vreme și îi stalkuiesc admir.

No, Fabulafia se prezintă ca o revistă ilustrată pentru copii, dar promit că va face și sufletul unui adult să tresară și să zâmbească a aducere-aminte. Mie una deja îmi tresaltă inima de emoție și mai c-aș topăi într-un picior dacă n-aș sta atât de confortabil pe canapeaua mea și n-aș avea un laptop și un câine în brațe.

fabulafia lansare

Prin urmare, dă numaidecât join la eventul de aici (dar nu doar virtual), apoi uită-te cu coada ochiului și pe frumoscul site. Presimt că vei avea nevoie de o oră de liniște, o cană de ceai și niște sandvișuri cu biscuiți. Vor merge de minune cu poveștile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s