În ajun de Webstock 2015

În lumea 2.0 e mare agitație, iar de câteva săptâmâni vuiește internetul datorită celui mai mare eveniment dedicat celor interesați de social media. Ați ghici, e vorba chiar de Webstock. Pregătirile sunt în toi, strigarea s-a făcut, nu rămâne decât să ne întâlnim cu toții mâine și să vedem rezultatele.

webstock 2015

o parte din speakerii Webstock 2015

S-a încheiat și perioada pentru votarea Intel Online Personality Of The Year, s-au anunțat și speakerii, dar și programul evenimentului, așa că toată lumea e curioasă de desfășurarea în sine a evenimentului și de discuțiile cu specialiștii din domeniu. Legat de asta, dacă lucrezi în social media, poți completa chestionarul de aici conceput de Evensys și PortalHr pentru o analiză statistică pe această piață.

Dacă nu ai apucat să te înscrii ca blogger acrediat, sau nu ai solicitat invitație la eveniment până acum, mai poți participa în calitate de voluntar. Oricum ar fi, important este să fii prezent la Webstock, pentru că vei prinde cu siguranță niște informații utile și interesante, cu tentă internautică, firește.

Câteva insighturi despre Webstock 2015

S-au anunțat de ceva vreme partenerii și toți sunt pregătiți cu premii surpriză pentru participanți. Așa că vom sta cu ochii-n patru după Staropramen, McVitie’s, Farmec și mulți alții.

Enel a aranjat o zonă unde îți poți încărca telefonul în cazul în care ți-a murit bateria, iar dacă ai un cont de Instagram vei beneficia de anumite avantaje în cadrul evenimentului (face el Raiffeisenul o nefăcută).

De asemenea, s-a anunțat deja fotograful oficial, care a pregătit un proiect interesant pe tema bucuriei numit „Humans of Webstock”.

De ce e fain să participi la Webstock

poza3

Foto:raduoncescu.ro

Pentru că informații și pentru că networking. E fain să participi la Webstock și la evenimente de genul, în general, pentru că mereu vei afla lucruri despre care nu nu aveai habar sau vei găsi oameni cu care să discuții lucrurile pe care le știai deja, însă acasă nu te lua nimeni în seamă cu pălăvrăgeala ta 2.0.

Aici, toți vor dori să absorbă orice insight, pentru că fie e legat de jobul de zi cu zi, fie e vorba de un hobby. Practic, e un fel de Alcoolici Anonimi, exceptând partea cu alcoolul.

În plus, bloggerii pot cunoaște offline reprezentanții unei companii. Au astfel șansa de a discuta și, cine știe, de a colabora pe viitor. Iar cei ce au primit zilele trecute mail de la Manafu știu exact despre ce vorbesc (*wink wink*).

Până una alta, abia aștept ziua de mâine. Iar dacă nu reușești să ajungi la Webstock, poți urmări eventul live.

Ioana, Claudia, Georgiana, facem prezența?

2 gânduri despre „În ajun de Webstock 2015

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s