Wishlist de GoodReader

Ai suspinat vreodată după o carte în librărie? Ori ai tânjit după un nou bookbag? Te uiti cu jind la agenda aia cool sau îți sclipesc ochii de fericire când găsești un semn de carte cu un citat din autorul tău preferat? E clar atunci, ai stofă de goodreader.

Iar pentru că e început de lună, am întocmit un wishlist cu lucrurile după care m-am topit săptâmânile astea. Asta așa, ca să îmi aduc aminte și să mă imbolnăvesc de drag de ele.

Tote bag Carpe Librum

Am adorat de cand mă știu sacoșele de pânză. Puteți să mă considerați învechită, dar mereu am cotrobăit prin dulapurile bunicii după astfel de trăistuțe, numai bune pentru transportat niscavia cărți, un fruct și tocul de la ochelari.

Astfel, trebuie să mă credeți pe cuvânt că, atunci când am văzut acest tote bag pe site-ul celor de la Okian, am zis că nu există altceva pe lume ce îmi doresc mai mult.

Nu-mi rămâne altceva mai inteligent de spus după ce am devenit toată mushy decât…Carpe Librum!

Cană Great Expectations

Cred că nu există persoană care să nu îndrăgească brandul Penguin. De la cărțile superbe, cu coperți atât de frumos ilustrate, până la obiecte precum agende, bookbaguri sau căni, băieții aștia se întrec pe ei.

Tocmai de aceea, atunci când am văzut aceastăa delicioasă cană de ceai, mi-am zis că e cadoul potrivit pentru un goodreader înrăit, pasionat de cărțile lui Dickens.

O găsiți tot la cei de la Okian.

Continuare articolului o găsiți  aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s